Hoe werkt het?

Hoe werkt het vinden, kopen en/of verkopen van een woning? Eigenlijk best eenvoudig: We hebben 1 app, hier vul je je wensen in, vervolgens krijg je een match, je plant een bezichtiging in en volgt de stappen in de chat. Er komt natuurlijk wel meer bij kijken dan je boodschappen doen. Hieronder leggen we het proces vanaf downloaden tot de notaris uit hoe de app werkt:

1. Downloaden

Download de app in de app store of google play store. In deze app kun je alle informatie vinden die over je volgende woning.

Download de app in de store
Account aanmaken in de app

2. Account aanmaken

Vul de eisen en wensen van je toekomstige woning. Je kan altijd nog je eisen en wensen bijstellen of aanpassen.

3. Passief matches ontvangen

Nu we weten wat voor huis we voor je moeten vinden, is het slechts een kwestie van tijd. Wanneer we een match hebben gevonden ontvang je een pushmelding.

Ontvang matches op je app
Chatten met woningeigenaren in de app

4. Chat met de woningeigenaar

Als de foto’s van het huis bevallen, plan je een bezichtiging in. Verder kan je vragen stellen aan de woningeigenaar en via de app kun je de geüploade documenten zien.

5. Bieden

Het huis bevalt, de documenten kloppen, je weet wat je kan lenen. Da is het nu tijd om je bod uit te brengen. Uiteraard ook via de app ;)

Doe een bieding op een woning in de app
Bod word geaccepteerd, man en vrouw geven elkaar een hand

6. Bod is geaccepteerd. Gefeliciteerd!

Wat krijgen we nou?! Het bod is geaccepteerd door de woningeigenaar! Gefeliciteerd. In de app wordt je meegenomen in de vervolgstappen t/m de volledige afronding.

Illustratie van droomhuis

Help ons om je droomhuis te vinden!

Binnenkort gaan we live met onze app. Schrijf je in en ontvang een gratis lidmaatschap voor de eerste 3 maanden.